msgbartop
Kold Fusion energi E-Cat Rossi
msgbarbottom

19 Oct 11 E-Cats fremtidsudsigter debatteret på Forbes.com

E-Cat blev for nyligt nævnt i en artikel af Marc Gibbs på forbes.com. Heri bliver det igen nævnt, at, i tilfælde af, at E-Cat fungerer som Rossi hævder, vil det ændre måden verden fungerer på, ikke bare i Vesten, men overalt. Som ofte, når det kommer til artikler om E-Cat, er der en næsten dommedagsagtig tone i artiklen, og dette er ikke underligt, da forestillingen om en verden med ubegrænsede mængder billig, eller gratis, energi er næsten uhyggelig

Forfatteren skriver, at den største grund til, at have mistro til E-Cat er, at det næsten er for godt til at være sandt. E-Cat kræver så lidt nikkel til at fungere, at det næsten er ligegyldigt. Energi ville være så billig, at det ikke vil betale sig at måle brugen.

Firmaer, især firmaer der producerer varer ved brug af ”normal” energi, såvel som privatpersoner vil se ændringer i deres hverdag, og nogle ville mærke konsekvenser af den nye måde at få energi på.

Selvfølgelig ville implementeringen af LENR teknologi kloden rundt ikke være øjeblikkelig, og uden en form for integreret netværk, vil E-Cat ikke have en større effekt. Hr. skriver også, at om end olieindustrien ville lide store tab, ville den på ingen måde være færdig, bare stærkt formindsket.

Men igen, der er ingen ”hårde” beviser for, at E-Cat ikke fungerer, og opmærksomheden op til demonstrationen af enheden d. 28/10 vokser støt.

 

Comments are closed.